Mesajul preşedintelui PSD, Călin Dobra, la începutul campaniei electorale pentru alegerile europarlamentare

A mai rămas o lună până la alegerile pentru Parlamentul European, iar candidaţii au intrat deja în campania electorală.

În acest context, preşedintele PSD Timiş, Călin Dobra, face apel la linişte, moderaţie şi obiceiuri sănătoase.

Dragi timișeni,

Vreau să privim dincolo de campania electorală, care de astăzi a început, şi să încercăm să găsim împreună acele puncte comune de interes.

Așa cum am mai spus, Timișul trebuie că cunoască o dezvoltare reală, însă avem nevoie și de o susținere puternică la nivel European. Acolo unde, am convingerea faptului că, Bianca Gavriliță, colega noastră care se află pe lista susținută de PSD pentru alegerea europarlamentarilor români, din 26 mai 2019, o va face așa cum se cuvine și cu toată responsabilitatea.

Probabil că vom asista și la atacuri din partea celor obișnuiți să manipuleze, să creeze conflicte și controverse, așa cum s-a încercat și în perioada de precampanie electorală, care tocmai s-a încheiat.

Vă invit să îi ignorăm pe cei care nu înțeleg spiritul și obiceiurile sănătoase care fac parte din viața noastră, a celor care trăim în Banat.

Noi, echipa PSD Timiș, ne dorim o comunicare deschisă, bazată pe încredere. Așteptăm să ne transmiteți gândurile, ideile, propunerile dumneavoastră și vă asigur de respectul și considerația noastră!

Călin Dobra
Președinte PSD Timiș

#RomâniameritămaimultrespectînEuropa

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.