Maraton de Business la UVT – atelier de orientare în carieră adresat studenților

Universitatea de Vest din Timișoara a acceptat invitația lansată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) de a participa la evenimentul Maratonul de Business din data de 3 mai, organizând un atelier de orientare în carieră adresat studenților UVT din domeniile filologie, economie, drept, științe politice, filosofie, sociologie, matematică și informatică.

Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Franceză în România (CCIFER) și Clubul Francofon de Afaceri din Timișoara (CFAT), cu sprijinul Agenției Consulare a Franței la Timișoara.

În cadrul acestui atelier, studenții au avut oportunitatea de a se întâlni și de a discuta cu reprezentanți ai unor companii din mediul de afaceri franco-român, despre oportunități de carieră, stagii de practică, programe de antreprenoriat, dar și despre propriul traseu profesional. Din partea companiilor, la eveniment, au participat: Adriana Record (Director executiv CCIFER), Tatian Diaconu (CEO Nhood), Florin Ciocan (Ecosystem & Innovation Garage Manager NOKIA), Ariana Toma (Recruitment Specialist Deltatel), Anca Hepeș (HR Business Partner Deltatel Group) și Denisa Gongea (Recruitment Specialist Deltatel). Discuțiile din cadrul evenimentului Maratonul de Business au fost moderate de Adriana Record, Director executiv CCIFER.

Maratonul de Business este un proiect menit să consolideze colaborarea dintre mediul de afaceri franco-român, autoritățile locale și universități, prin organizarea de reuniuni și evenimente în jurul unor tematici cheie pentru stakeholderii implicați, respectiv proiectele de dezvoltare ale companiilor franco-române, modernizarea sistemului sanitar, competențele tehnice și resursele umane, investițiile și finanțările lansate și oportune, din perspectiva competitivității și dezvoltării regiunii de vest a României„, spune rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.