Mai sunt două zile, până la Expo Mobila și Garden Expo! Poți să îți reamenajezi locuința, dar și grădina

În perioada 24 – 27 martie 2022, CCIAT organizează prima ediție din acest an a Expo Mobila Timișoara, expoziție dedicată industriei mobilei și Garden Expo – expozitie cu vânzare de material dentro-floricol.

EXPO MOBILA TIMIȘOARA reunește producători și comercianți din țară – parteneri tradiționali ai evenimentului, dar și expozanți noi din Republica Moldova, interesaţi să se promoveze pe piața timișeană și să identifice noi parteneri de afaceri. 

CITEȘTE ȘI: Invitație la film! Mâine ești așteptat la proiecția în avanpremieră a lugmetrajului “Imaculat”

De asemenea,  vor fi prezenți dezvoltatori imobiliari, constructori de case și studiouri de design interior. 

La standurile EXPO MOBILA TIMIȘOARA vor putea fi admirate și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii pentru bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri – canapele și fotolii, biblioteci, saltele, mobilier și uși de interior și exterior, decoraţiuni, produse de curățenie, altele.

Produsele vor putea fi achiziționate pe loc sau comandate, la prețuri speciale.

Totodată, o companie românească va prezenta în premieră un sistem 3D care va schița și reda mobila comandată de către clienți,  la dimensiunile și măsuratorile casei, în REALITATE VIRTUALă pentru a putea interacționa și a vedea rezultatul înainte de montare. 

GARDEN EXPO se desfășoară pe perimetrul exterior al Centrului Regional de Afaceri și vor fi expuse spre vânzare o mare varietate de flori de sezon, pomi fructiferi, arbori și arbuști ornamentali, conifere – alte materiale pentru amenajarea curților, grădinilor și teraselor.

Programul de vizitare este: joi-sâmbătă, orele 10.00-20.00, duminică, orele 10.00-18.00.

CITEȘTE ȘI: CJ Timiș propune înființarea unui serviciu public de salvamont! Traseele și obiectivele turistice montane vor fi marcate și puse în siguranță

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Arabii, interesați de dezvoltarea unui centru logistic la Aeroport, în vizită la Timișoara!

Reprezentanții Abu Dhabi Ports Group din Emiratele Arabe Unite și a ADQ Abu Dhabi s-au întâlnit astăzi la Timișoara cu oficiali ai Ministerului Transporturilor, dar și cu conducerea Aeroportului Internațional Timișoara, unde au discutat despre dezvoltarea unui Centru Logistic Intermodal Cargo.

Se iluminează trei artere importante din Timișoara! Încep lucrările de modernizare a sistemului public prin înlocuirea cu LED-uri

Primăria a semnat astăzi autorizația de construire necesară pentru demararea lucrărilor de modernizare a iluminatului public prin instalarea de becuri LED și control prin telegestiune.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.