Lugojeni ŢEPUIŢI de administratorul de bloc!

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Zeci de familii din Lugoj au fost înşelate de administratorul blocului şi de casierul asociaţiei de proprietari.

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice din Timiș au percheziționat domiciliile celor doi fiind suspectaţi că au creat un prejudiciu estimat la 265.000 de lei.

„La data de 01 noiembrie, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice efectuează 2 percheziții domiciliare  la persoane bănuite de delapidare. În fapt, la data de 22 iulie, polițiștii au fost sesizați de către un furnizor de utilități publice din municipiul Lugoj despre faptul că reprezentanții unei asociații de proprietari și-ar fi însușit în mod ilegal sume de bani din gestiune”, transmit reprezentanţii IPJ Timiş.

Urmărirea penală faţă de președintele și casierul asociației, de 79 de ani, respectiv 62 de ani, a început la data de 05 februarie, anul acesta. În urma expertizei financiar – contabile efectuate, s-a stabilit că evidența contabilă a asociației nu ar fi fost întocmită corespunzător, cei doi fiind bănuiți că ar conduce o evidență contabilă dublă, fapt ce ar favoriza sustragerea de bani din gestiune, în paguba membrilor și a furnizorilor de utilități. Prejudiciul cauzat este estimat la 265.000 de lei.

Prin efectuarea perchezițiilor polițiștii urmăresc ridicarea unor documente și înscrisuri, din perioada 2009-2015, pentru completarea probatoriului. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanele în cauză.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.