Irakieni, prinşi la frontieră în timp ce încercau să intre ilegal în România! 

Poliţiştii de frontieră timişeni au prins mai mulţi irakieni, în timp ce încercau să intre ilegal în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Totul s-a întâmplat în cursul nopţii trecute, când poliţiştii de frontieră au reţinut în apropierea frontierei cu Serbia, patru persoane de sex masculin, care au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, pentru cercetări.

În urma verificărilor s-a stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni irakieni, toţi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, din Serbia, peste câmp şi intenţionau să ajungă în ţări din vestul Europei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei patru bărbaţi urmând să fie predaţi unei echipe operative din cadrul Serviciului Pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurile legale ce se impun”, transmit reprezentanţii Poliţiei de Frontieră.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Primăria Timișoara caută o firmă care să modernizeze Complexul sportiv din zona Dacia

Primăria Timișoara a lansat licitația pentru achiziția serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega.

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.