Întreruperi de apă săptămâna viitoare în Timișoara și în județ!

Luni, 9 mai, în intervalul orar 9-10 se va opri furnizarea apei în cartierul Plopi pentru verificarea unor legături noi de conductă. Acțiunea va fi realizată de grupurile de lucru Sectorizare și Pierderi.

Tot luni, între orele 9-15.30 se va întrerupe apa în localitatea Bencecu de Jos pentru montarea și punerea în funcțiune a unui grup de pompare la stația de tratare, iar între orele 8.30-15 se va opri apa în Sârbova și Honorici pentru spălarea rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

Astfel de lucrări vor avea loc și marți, 10 mai, în Hitiaș, unde între orele 9-14 presiunea apei va fi scăzută, precum și în Știuca și Ianova, unde se va opri apa între orele 8.30-15.

Miercuri, 11 mai, se vor efectua spălări de rețele în Racovița, unde presiunea va fi scăzută între orele 9-14, și în satul Pădureni din comuna Victor Vlad Delamarina, unde se va opri apa în intervalul orar 8.30-15.

De asemenea, între 9 și 13 mai, zilnic între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Remetea Mică pentru spălarea rețelei cu utilaje speciale, cu un amestec de apă și aer sub presiune.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.