Instanța a decis! Alin Popoviciu și Călin Roman, excluși din PNL! Ei își pierd mandatele de consilieri județeni

Alin Popoviciu și Călin Roman au pierdut procesul cu PNL Timiș privind excluderea din partid și astfel vor rămâne fără funcțiile de consilieri județeni.

Curtea de Apel Timișoara a dat câștig de cauză Partidului Național Liberal filiala Timiș în procesul deschis de cei doi cu privire la excluderea lor din partid.

CITEȘTE ȘI: Transporturi umanitare la Cernăuți și peste 1.000 de refugiați ajutați în cadrul inițiativei „Timișoara pentru Ucraina”!

Instanța a admis apelul formulat de PNL Timiș în această speță împotriva sentinţei civile pronunţată de Tribunalul Timiş. Astfel, Curtea de Apel Timișoara a respins și cererea reclamanților privind cheltuielile de judecată solicitate.

Prin hotărârea definitivă a instanței se legitimează că Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin nu mai sunt membri ai PNL Timiș și, drept urmare, nu mai pot ocupa funcțiile de consilieri județeni. În cadrul PNL Timiș se va lua, în perioada următoare, decizia de înlocuire a celor doi consilieri”, au transmis reprezentanții PNL Timiș.

CITEȘTE ȘI: 35 de zile de război în Ucraina! Rusia îşi continuă atacurile în mai multe oraşe

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Memorandum de Înțelegere privind colaborarea economică, semnat de  CCIA Timiș și Camera de Comerț Istanbul (ICOC)

Președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, și omologul său Şekib Avdagiç, Președintele Camerei de Comerț Istanbul, cea de-a doua cameră de comerț din lume, au semnat la Istanbul un acord de colaborare sub forma unui Memorandum de Înțelegere. Documentul stabilește cadrul instituțional de cooperare, în condiții de egalitate și de beneficii reciproc avantajoase, destinat consolidării și […]

Medicii de la Spitalul Victor Babeș trag un semnal de alarmă! Numărul cazurilor de pneumonii comunitare creşte alarmant

În fiecare zi, 10-12 pacienți se prezintă în Ambulatoriu sau la Camera de Garda a Spitalului de Boli Infecțioase din Timișoara cu suspiciunea de pneumonie comunitară. Aceasta reprezintă o afecțiune inflamatorie acută a parenchimului pulmonar,de origine infecțioasă. Penumonia comunitară se transmite pe cale respiratorie, avand o rată de mortalitate de aproape 15 la sută în […]

Aquatim atenţioneză: Apa potabilă nu este pentru udatul grădinilor!

Începutul sezonului cald readuce în discuție o problemă pe care Aquatim o semnalizează an de an consumatorilor săi: udatul grădinilor și al spațiilor verzi din jurul imobilelor cu apă din rețeaua publică duce la scăderea drastică a presiunii apei de la robinet. Peste tot în lume, sistemul de aprovizionare cu apă este dimensionat doar pentru […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.