INCREDIBIL Ce a putut face un tânăr în tramvaiul 4?

În Timişoara, călătoria cu tramvaiul 4 nu este deloc liniştită!

Seara trecută, un tânăr a ignorat toate regulile de conduită, dar şi legea şi a fumat în tramvai. Acesta a fost prins de poliţiştii locali, iar pentru tupeul său, s-a ales şi cu o amendă.

Polițiștii locali aflați în patrulare în cursul zilei de ieri, în zona Traian, au sancționat în jurul orei 21.40, un tânăr de 21 de ani, din Timișoara, care a fost surprins fumând în tramvaiul nr. 4, între stațiile Prefectură și Piața Traian”, spun reprezentaţii Poliţiei Locale Timişoara. 

Tânărul nu a mai avut răbdare să se dea jos din tramvai, şi profitând că la acea oră erau puţini călători, şi-a aprins o ţigară. Spre ghinionul lui, imediat au urcat şi poliţiştii locali, care l-au amendat fără să mai stea la discuţii. Sancţiunile pentru fumat în spațiile închise sunt cuprinse între 100 lei și 500 lei pentru persoanele fizice și între 5.000 și 10.000 lei pentru persoanele juridice.

De la intrarea în vigoare a modificărilor legii, polițiștii locali timișoreni au aplicat un număr de 215 sancțiuni în valoare de 17.800 lei, cele mai multe fiind aplicate persoanelor care au fumat în stațiile RATT, în incinta piețelor agro-alimentare 700, Badea Cârțan și Iosefin, în parcuri lângă echipamentele de joacă pentru copii, la Gara de Nord în sala de așteptare etc.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.