Încătuşare cu focuri de armă, după ce un individ a încercat să ia pistolul unui poliţist

Scandal în zorii zilei, când s-a dat alarma la 112, fiind anunţată o ceartă între doi soţi.
S-a întâmplat în localitatea Sebeş din judeţul Arad, iar poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la adresa indicată.

CITEŞTE ŞI: Copiii au făcut spectacol pe terenul de fotbal! Competiția organizată de ACS Timstar și-a desemnat câștigătorii

Când au ajuns, bărbatul care a provocat scandalul nu a mai fost de găsit, iar oamenii legii au început procedurile pentru emiterea unui ordin de protecţie provizoriu.
Doar că, la scurt timp, individul a revenit acasă şi, băut fiind, a început din nou să facă scandal.
De data aceasta şi-a îndreptat furia, nu doar asupra soţiei sale, ci şi a unuia dintre poliţiştii prezenţi, căruia a încercat chiar să îi ia pistolul din dotare.

“Bărbatul de 38 de ani, din Sebiș, a revenit la locul faptei, pe fondul consumului de alcool manifestându-se violent față de unul din polițiști. Întrucât bărbatul continua să se manifeste violent, încercând să ia pistolul unuia dintre polițiști, pentru imobilizarea acestuia s-a impus folosirea spray-ului din dotare”, transmite IPJ Arad.

Nici aşa, individul nu a putut fi calmat, astfel că oamenii legii au fost nevoiţi să folosească armamentul din dotare.

Au tras un foc de avertisment, în plan vertical, după care au tras unul în direcţia bărbatului care devenie şi mai agresiv.

Acesta a fost rănit în zona picioarelor, după care a fost încătuşat şi predat unei echipe medicale, care l-a transportat de urgenţă la spital, pentru îngrijri.

Cercetările în acest caz continup, dosarul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonț.

CITEŞTE ŞI: Tânăr de 18 ani, băut și fără permis, a furat o mașină și a provocat un accident pe Calea Șagului din Timișoara!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Înfiorător! Un bărbat a murit pe loc, după ce s-a răsturnat cu maşina pe care o conducea

Accident rutier grav, în această dimineaţă, provocat de şoferul unui autoturism, un borbat de 73 de ani. AcesTa a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, Pe DJ 592 D, care leagă municipiul Lugoj de localitatea Jabăr. CITEŞTE ŞI: Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină Maşina a părăsit partea […]

Se oprește apa, săptămâna viitoare, în mai multe localități din județ! Aquatim anunță mai multe lucrări la rețele

Luni, 4 iulie, între orele 9-15, se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii pentru executarea unei legături de conducte la intersecția străzilor Înfrățirii și Parcului. În același interval orar se va opri apa și în Moșnița Nouă, pe străzile Amsterdam, San Marino, București, Florența, Berlin, Lisabona, Podgorica, La Valetta și Viena, pentru executarea unei […]

Video: Regretul unei fete din LGBTQ+: aş vrea ca părinţii să mă susţină

La Timişoara a avut loc, în această după-amiază, Pride TM, un marş destinat comunităţii LGBTQ+. Aproximativ 500 de participanţi, membri ai comunităţii dar şi susţinători s-au adunat în parcul din spatele Casei Căsătoriilor, de unde au pornit prin oraş, pe un traseu stabilit de dinainte. CITEŞTE ŞI: Disperare în familia unei copile de 13 ani! […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.