Încă trei centre de vaccinare anti-COVID din judeţ, se închid din 1 martie, din cauza interesului scăzut pentru imunizare

Alte trei centre de vaccinare din Timişoara  din judet se închid de la 1 martie, din cauza interesului scăzut pentru imunizare. 

CITEŞTE ŞI: Diana Manolescu, directorul medical al Spitalului Victor Babeş: Orice pacient trebuie să aibă dreptul la o a doua opinie medicală

În cadrul Nucleului Județean Timiș de Coordonare a Vaccinării s-a decis sistarea activității următoarelor centre de vaccinare împotriva COVID-19: Centrul INCUBOXX Timişoara, Spitalul CFR Timişoara şi Spitalul Jimbolia. 

Autorităţie au decis zilele trecute închiderea altor şase centre de imunizare, care îşi vor înceta activitatea tot la 1 martie şi tot din cauza interesului scăzut pentru imunizare. Este vorba despre centrele de la: Vox Technology Park, Casa Tineretului şi Muzeul de Transport Public din Timişoara, dar şi cele de la Mosnita Veche, Ciacova şi Recaş.

De la debutul campaniei de vaccinare pana in prezent, in Timis au fost administrate peste 692.000 de doze de vaccin, iar numarul persoanelor vaccinate complet este de peste 326.000.

CITEŞTE ŞI: Nora revine pe scena Teatrului Naţional Timişoara! Îţi aduce o poveste de viaţă fascinantă

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.