Încă o localitate din Timiş are reţea de apă! Ce trebuie să facă oamenii, pentru a-şi aduce apa, în gospodărie?

Prima rețea publică de alimentare cu apă a fost finalizată în localitatea Sârbova, județul Timiș, printr-o investiție asigurată din fonduri proprii ale Aquatim.

Rețeaua de apă include 5.100 m de conducte de distribuție, 135 cămine pentru apometre, 1.381 m conducte de branșament și 8 hidranți.

CITEŞTE ŞI: Hai să vezi ce e în spatele unui film de succes! Îţi arată totul, Alina Grigore – actriţă, scenaristă şi regizoare

Valoarea lucrărilor executate este de circa 570.000 lei (TVA inclus).

Atât proiectul tehnic, cât și lucrările în sine au fost executate de echipe specializate din cadrul Aquatim.

Alimentarea cu apă a localității se face de la stația de tratare a apei din Hitiaș, printr-o conductă de aducțiune și o gospodărie de apă compusă din stație de clorinare, stație de pompare și un rezervor de apă, realizate anterior printr-un alt proiect de investiții.

Pentru a beneficia de serviciul de alimentare cu apă, locuitorii din Sârbova trebuie să depună fie on-line, pe pagina www.aquatim.ro, fie fizic la sediul sucursalei Aquatim din Buziaș, str. Bisericii nr. 6B, documentațiile pentru obținerea avizelor tehnice și întocmirea contractelor.

Conectarea la un sistem sigur de alimentare cu apă potabilă duce, inevitabil, la îmbunătățirea calității vieții, oferind confort și siguranță cetățenilor.

CITEŞTE ŞI: Ucigaşul tăcut! Fumatul îţi distruge sănătatea şi afectează mediul înconjurător

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.