GALERIE FOTO: Dominic Fritz, primar cu acte în regulă! A fost învestit în funcţie

Zi importantă, astăzi, pentru noul primar al Timişoarei, care a fost învestit în funcţie, în cadrul unei ceremonii restrânse.

Evenimentul a avut loc la Filarmonica Banatului, pentru a se putea respecta măsura de distanţare fizică,.

CITEŞTE ŞI: Este oficial! Timişoara va fi capitala europeană a culturii, în anul 2023

La ceremonia de învestire a participat şi noul preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, dar şi preşedintele USR, Dan Barna.

“Vă mulțumesc pentru încrederea uriașă cu care m-ați onorat. Timișoara m-a făcut unul de-al ei acum mulți ani. Acum mi-a dat onoarea copleșitoare de a o conduce ca un slujitor al comunității. Voi rămâne unul de-al vostru și voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toți. Vreau să vă mulțumesc și umneavostră, domnule primar Robu, în numele timișorenilor, pentru 8 ani de serviciu public și vă doresc toate cele bune și multă sănătate în această nouă etapă a vieții. Preiau acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul pandemiei. Și cred că suntem cu toții conștienți că pentru a rupe valul infecțiilor nu avem decât opțiuni dureroase. Dar nu mi-e teamă pentru Timișoara. Vom trece prin această încercare așa cum au confruntat timișorenii provocările mari de-a lungul istoriei: cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunității și cu un spirit inovator. Acestea sunt ingredientele cu care vom combate această criză, aici, la Timișoara”, a spus primarul Timişoarei, Dominic Fritz.
 

Fritz li s-a adresat şi consilierilor locali, pe care i-a asigurat că le va fi partener, însă le-a transmis că nu tolerează şmecheria.

“Războiul nu îl ducem unii împotriva celorlalți, ci împreună împotriva tuturor virușilor care otrăvesc viața cetății. Împreună, asta înseamnă și o colaborare cu celelalte instituțiile ale statului. Alin (Alin Nica – preşedintele CJT – n.a), te asigur că Timișoara va îmbrățișa rolul ei de motor pentru întregul județ și abia aștept să colaborăm cu bună-credință pentru a transforma Timișul”, a mai spus Fritz.

CITEŞTE ŞI: Alina-Ștefania Gorghiu, candidat PNL Timiș pentru Senatul României: 6 decembrie, punct de cotitură pentru destinul românilor (P)

{gallery}investire Fritz{/gallery}

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Copii dispăruţi fără urmă! I-ai văzut cumva? Ajută la găsirea lor

O fată de 14 ani şi un băiat de 15 ani au fost daţi în urmărire naţională, după ce ai dispărut şi nimeni nu reuşeşte să îi contacteze.

Cruzime fără margini! Şi-a dus câinele în pădure şi l-a spânzurat

Anchetă amplă, derulată de Poliţia Animalelor, după ce un patruped din rasa Rottweiller a fost găsit spânzurat.

Aquatim anunţă noi întreruperi în furnizarea apei!

Joi, 18 august, între orele 8-16 se va întrerupe furnizarea apei în Chizătău pentru spălarea rețelei de distribuție și a bazinului de înmagazinare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.