Fritz, unicul candidat la preşedinţia filialei USRPLUS Timiş! Raul Olajos s-a retras din cursă

Membrii USRPLUS Timiş se pregătesc să îşi desemneze o nouă echipă de conducere, după ce săptămâna trecută au fost alegeri în filiala municipal.

La vot sunt aşteptaţi 227 de delegaţi, care îşi vor alege atât preşedintele organizaţiei, cât şi pe membrii Biroului Judeţean, pentru care candidează 43 de membri de partid.

Printre aceștia sunt ministrul Transporturilor Cătălin Drulă, deputat de Timiș, secretarul de stat la Dezvoltare, Călin Badiu, Cristian Moș, vicepreședinte al Consiliului Județean, viceprimarul Timișoarei Ruben Lațcău, consilierii județeni Viviana Țecu, Bianca Luca, Vlad Șendroiu, Alexandru Caplat, Dănuț Tămaș, Petre Mihăieș și Alexandru Cadar, Zoltan Nemeth, prefectul județului Timiș, primarii Saveta Moldovan (Foeni), Horia Bugarin (Dumbrăvița) și Andrei Tița (Cenad), parlamentarii Nicu Fălcoi și Raoul Trifan, președintele și fostul președinte al filialei USR PLUS Timișoara, Sorin  Șipoș și Dan Reșitnec, viceprimarii Denis Inași ( Lenauheim) și Sergiu Grui (Dumbrăvița), Florin Ilca, consilier local în Consiliul Local Timișoara, Cristian Amza, Marius Dumitrescu, Mihaela Krein și Cristian Mărăcineanu, consilieri locali în Consiliul Local Giroc, Cristian Fitz, consilier local în Consiliul Local Moșnița, Radu Vlădescu, consilier local în Consiliul Local Dumbrăvița, Cătălin Sfarghiu, consilier local în Consiliul Local Săcălaz și Cristian Răduca, consilier local în Consiliul Local Șag .

CITEŞTE ŞI: Situație dramatică, la Petromidia ! Un mort și 5 persoane în stare gravă, după explozia devastatoare

Dominic Fritz, candidează pentru funcția de președinte , funcţie pe care o va obţine fără nicio problemă, după ce contracandidatul lui, Raul Olajos, și-a retras candidatura.

Fritz candidează cu un program care are ca obiective trei unificări: unificarea între vârf și membri și alegătorii USR PLUS, unificarea dintre USR și PLUS și unificarea dintre filiala Timișoara și filialele din județ.

˝Avem responsabilitatea să demonstrăm celor care ne-au ales că avem nu doar voința ci și puterea să schimbăm Timișoara, Timișul și România. Ne propunem o profesionalizare a membrilor pentru politică și administrație, astfel încât USR PLUS Timiș să aibă baza cea mai educată pentru competiția politică și să pregătim generațiile viitoare de lideri politici ai României, aici la Timișoara și în Timiș˝, a declarat Dominic Fritz.

Viitorul Birou Județean, format după oficializarea fuziunii dintre USR și PLUS, va fi format din 20 de membri și pentru aceste poziții candidează și membri care nu dețin nicio poziție politică sau administrativă în partidul USR PLUS.

CITEȘTE ȘI: Vrei să îi ajuţi pe cei mai puţin norocoşi? În Timişoara e nevoie de un asistent social pentru migranţi

 

Distribuie pe rețele de socializare

Comentariu

  • Ca pe vremea impuscatului. Candideaza singur si iese invingator. Daca faceau altii de la alte partide asa ceva, faceau spume la gura cucrcubeiatii din usr.
    Fatalai!!!
    USR = Uniunea Scursuro-securista din Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Revoluţie în universităţi! Un miliard de euro, pentru digitalizare

Coronavirusul a dus la o transformare uriaşă a sistemului de învăţământ din România, în ceea ce priveşte comunicarea online.

Călător strivit de tramvai! Bărbatul a murit pe loc

Un accident mortal a avut loc, în urmă cu puţin timp, la Timişoara, în zona AEM.

VIDEO: Scandal la Dumbrăviţa, unde primarul aruncă în stradă, copiii cu probleme sociale şi cu dizabilităţi

S-au încins spiritele, în această după-amiază, la dezbaterea publică privind soarta Centrului de Zi din comuna Dumbrăviţa.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.