Fritz şochează din nou! Cum şi-a bătut joc astăzi, de mediul de business?

Timişoara este tot mai des subiect de ştiri, pe posturile naţionale de televiziune, pentru mizeria din oraş, bălăriile din parcuri, lipsa de căldură în toiul iernii, descinderile din Primărie sau amenzile uriaşe, încasate de societăţile din subordine.

De vină este administrația condusă de dirijorul de gospel Dominic Samuel Fritz, care a blocat o serie de investiții importante pentru oraș, a “pârjolit” parcurile, a “otrăvit” fântânile şi a lăsat gunoaiele se invadeze străzile.

CITEŞTE ŞI: Simonis îi dă peste nas lui Nica: Proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană nu e Ruga de la Dudeşti!

Astăzi, şomerul devenit primar peste noapte, a demonstrat că nu îi pasă nici de mediul de business care contribuie generos la bugetul local şi la PIB-ul României.

S-a întâmplat la inaugurarea unei investiţii de peste 33 de miloane de euro, de la Continental Automotive, la care a fost prezentă toată crema oraşului: echipa de management de la Continental România și Continental Germania, deputați, consulul Germaniei la Timișoara, prefectul județului, reprezentanți ai Consiliului Județean Timiș, etc.

Deși evenimentul era programat pentru ora 10.00, organizatorii de la Continental, obișnuiți cu seriozitatea și punctualitatea, au avut o surpriză neplăcută, din partea  copilului rătăcit al orașului, Dominic Samuel Fritz.

Acesta a întârziat exact 45 de minute, timp în care oameni importanți ai urbei au fost nevoiți să îl aștepte pe dirijorul de gospel în fața panglicii ce urma să fie tăiate.

Grav, foarte grav. Orice timișorean de bun simț se simte lezat și rușinat pentru felul în care Fritz reprezintă orașul în fața mediului de afaceri.

Şi nu s-a limitat la această întârziere, pentru care nici nu şi-a cerut scuze.

CITEŞTE ŞI: Se reorganizează circulația pe strada Gheorghe Lazăr din Timișoara! Vor fi două benzi pe sensul spre Cetății

Fritz s-a postat în faţa microfonului şi şi-a şocat audienţa cu o declaraţie în care le-a reproşat investitorilor, mariajul prost pe care îl au cu administraţia locală.

Nu este clar la ce s-a referit, însă cert este că nu şi-a găsit momentul potrivit pentru aşa ceva.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Probleme cu apa din cauza caniculei! Presiune scăzută în mai multe localități din Timiș

Din cauza consumului excesiv de apă datorat perioadei caniculare, în localitățile Criciova, Cireșu și Jdioara se înregistrează o presiune scăzută și este posibil ca acestea să rămână fără apă. Autoritățile atrag atenția că utilizarea apei din rețeaua publică pentru udatul grădinilor și a zonelor verzi este interzisă. Conform normelor în vigoare, necesarul de apă pentru […]
primaria tm

Primăria Timişoara se digitalizează! O actriţă, implicată în procesul de tehnologizare

Începând de luni, 4 iulie, vechea centrală analogică a Primăriei Timișoara va intra în pensie și va fi înlocuită de o centrală digitală nou-nouță. Vocea care îi va ajuta pe timișoreni să obțină informațiile de care au nevoie sau să intre în legătură cu anumite departamente și direcții îi aparține cunoscutei actrițe timișorene Olga Török. […]

Arme furate dintr-o locuinţă! Hoţii au dat atacul de patru ori la rând, la aceeaşi adresă

Doi indivizi de 29, respectiv 30 de ani, au fost prinşi în fralgrant, în timp ce încercau să pătrundă pe o proprietate privată. S-a întâmplat azi-noapte, în Făget, iar atacatorii nu erau la prima lovitură de acest gen.În alte trei nopţi au intrat prin efracţie, în aceeaşi locuinţă de pe strada Gheorghe Doja, de unde […]

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.