FOTO Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis porțile

| Alice Trifu | | Lasă un comentariu

Timișoara a intrat, oficial, în atmosfera sărbătorilor de iarnă! În urmă cu puțin timp a avut loc deschiderea Târgului de Crăciun și aprinderea iluminatului festiv!

Chiar dacă picuri de ploaie s-au răsfânt peste oraș, mii de timișoreni au ajuns în Piața Victoriei pentru a se bucura de eveniment.

Pe platoul din faţa Operei Naţionale Române a fost montată o cupolă luminoasă în formă de stea, cu peste 60 000 de leduri albe. Bradul uriaș, împodobit cu șiruri de beculețe și globuri multicolore e la locul lui, iar căsuțele îi așteaptă pe timișoreni cu bunătăți care mai de care.

Cea de-a zecea ediție a Târgului de Crăciun organizat de Primărie aduce în același loc de la căciuli și mănuși, dulciuri, bijuterii, papuci de casă și obiecte de bucătărit până la produse din carne, brânzeturi sau murături. Nu lipsește, desigur, nici vinul fiert. Zona Târgului este bine delimitată, astfel că tarabele cu mâncare sunt amplasate, la fel ca anul trecut, în parcarea de la Modex. Pe lângă căsuţa cu murături, căsuţa cu ciocolată şi căsuţa cu migdale, anul acesta, ca noutate în cadrul târgului există şi o căsuţă cu dulciuri orientale.

Cel care a spus start Târgului de Crăciun a fost primarul Nicolae Robu, care care a apăsat butonul de aprindere a iluminatului festiv. Câteva minute mai tarziu, el nu s-a sfiit să se prindă în horă cu timișorenii.

Apoi, a început programul cultural, care a debutat cu un recital al Orchestrei Timişoara Big Band și cu un spectacol marca Ansamblul Timişul. De la ora 19.00, vor avea loc concerte cu: Clar Band, Raluka şi Delia. Seara se va încheia cu tradiţionalul foc de artificii.

Anul acesta căsuţe cu artizanate specifice sărbătorilor de iarnă sunt amplasate și în piaţeta de lângă Şcoala Generală nr.30 din zona Soarelui, precum și în faţa Parcului Copiilor din Timişoara.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până în 8 ianuarie.

targ_craciun_2_converted
targ_craciun_3_converted
targ_craciun_4_converted

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.