FOTO Polițiștii locali din trupele de Intervenție Rapidă, antrenament de tragere în poligon!

Polițiștii locali se antrenează continuu din punct de vedere profesional. Periodic au loc ședințe de tragere în poligon.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului de Intervenție Rapidă au început o amplă sesiune de pregătire profesională cu scopul perfecționării în gestionarea situațiilor conflictuale care pot apărea în teren și care nu pot fi soluționate întotdeauna prin dialog și negociere.

În acest context, un număr de 20 de polițiști locali participă la ședințe intensive de pregătire, pentru însușirea și perfecționarea regulilor generale de intervenție și tactică poliţienească.

În cadrul acestor ședințe de pregătire, polițiștii se antrenează și își dezvoltă deprinderile necesare folosirii armamentului din dotare pentru îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, în condiţii cât mai apropiate de realitate, în condiții variate de efort susținut și stres.

Prima ședință a fost susținută la Poligonul Tactical Expert, în baza unui parteneriat de colaborare încheiat între reprezentanții acestuia și Poliția Locală Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Compartimentului Intervenție Rapidă au intervenit și au luat măsuri, de la începutul anului, în 69 de situații care au necesitat prezența lor la fața locului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Tichete sociale de 2000 de lei pentru mamele cu posibilități materiale reduse! Cum pot intra în posesia lor?

Mamele cu posibilități materiale reduse vor beneficia de tichete sociale de 2000 de lei pentru noul născut.

Se oprește apa într-o localitate lângă Timișoara, din cauza unor lucrări!

Joi, 11 august, între orele 9-15, în Cerneteaz se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Bodoni și Trandafirilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei în localitate.

Alertă pe malul Timişului! Pompieri şi scafandri caută un bărbat dispărut fără urmă

Un apel la 112 a pus pe jar pompierii din Timiş, care au fost solicitaţi să intervină la un posibil caz de înec.Mai exact, un bărbat a cerut ajutorul după ce prietenul lui a dispărut.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.