ExpoMobila Timişoara – o expoziţie a rafinamentului şi bunului gust!

Mobilier de calitate la preţuri de producător! Asta promit reprezentanţii Camerei de Comerţ  Timiş, care organizează cea de-a doua ediție a expoziţiei naţionale de mobilă EXPOMOBILA Timişoara!

Evenimentul va avea loc în perioada 3 – 6 noiembrie 2016, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT. Expoziţia reunește 30 de expozanţi, producători români, care vor prezenta piese deosebite de mobilier şi accesorii, la preţuri unice doar pe durata evenimentului.

Peste două zile se deschide ediţia de toamnă a ExpoMobila Timişoara, care şi anul acesta reuneşte 30 de expozanţi din întreaga ţară, care în marea lor majoritate sunt producători. Putem să găsim aici toate stilurile de mobilier, de la mobilierul classic la mobilierul modern, de la mobilierul din lemn masiv care rămâne şi anul acesta vedeta expoziţiei, la  mobilierul în combinaţii lemn, sticlă şi piele. Expoziţia de anul acesta este o expoziţie a refinamentului şi bunului gust, având în vedere piesele de mobilier expuse cu această ocazie publicul vizitator va avea posibilitatea nu numai să admire dar şi să achiziţioneze pe loc cele mai noi şi moderne piese de mobilier, în sensul că vom găsi de la dormitoare, la bucătării, la sufragerii, la holuri, canapele, mese, decoraţiuni şi câteva firme de amenjări interioare. O noutate în cadrul evenimentului din acest an o constituie şi prezenţa mai multor firme ce vor expune şi vor vinde piese de mobilier antic, dar şi antichisat, alături de foarte multe decoraţiuni antice”, spune Roxana Bonchiş, organizatorul expoziţiei. 

Vor putea fi admirate şi achiziţionate o gamă largă de articole. Indiferent că este vorba de mobilier pentru apartament, garsonieră sau casă, vizitatorii vor avea de unde alege.  Mobilier clasic și modern – dormitoare, sufragerii, saloane, camere de zi, camere pentru copii și tineret, bucătării, biblioteci, garderobe, canapele, fotolii sau scaune, uși de interior, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie. Ca noutate la această ediţie a ExpoMobila, vor fi expuse piese de mobilier și decorațiuni antice și antichizate.

Expoziţia cu vânzare se adresează în special consumatorului final, publicului vizitator. Intrarea este liberă, iar programul de vizitare este între 03 şi 06 noiembrie, zilnic între orele 10.00 – 20.00, iar duminică, 6 noiembrie, între orele 10.00 şi 18.00.

 

expomobila_2_converted
expomobila_3_converted

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

Ţeapă marca PNL – Nica! Acuzaţii gave ale USR-iştilor, cu privire la restaurarea Castelului Huniade

USR Timiș trage un semnal de alarmă cu privire la firma care se va ocupa de proiectul tehnic pentru restaurarea Castelului Huniade.

Înjunghiați într-o parcare la intrarea în Timișoara! Doi cetățeni turci au ajuns în stare gravă la spital

Scandal într-o parcare de tiruri, la marginea Timișoarei, între trei cetățeni turci! Doi dintre ei au ajuns la spital, după ce au fost înjunghiați.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.