Explozie puternică într-o locuință, în vestul țării! Un bărbat a ajuns la spital

O explozie puternică a avut loc în urmă cu puțin timp, într-o casă din localitatea Călan, județul Hunedoara.

În urma exploziei a rezultat o victimă, un bărbat care locuia în casa respectivă. Acesta a ajuns la spital.

Suflul explozie a făcut ca geamurile camerei să fie aruncate la o distanță foarte mare și să se înregistreze pagube semnificative ale imobilului.

La locul evenimentului s-au mobilizat de urgență pompierii Punctului de Lucru Bretea cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Hunedoara. În urma exploziei, salvatorii au găsit în locuință un barbat de aproximativ 60 de ani, inconștient, care a fost extras și preluat de echipajul de prim ajutor. După administrarea de oxigen și acordarea de îngrijiri medicale la fața locului, victima a devenit conștientă și a fost transportată de către paramedici la UPU Hunedoara”, transmite ISU Hunedoara.

Cauza probabilă a declanșării exploziei este în curs de stabilire.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Timişul se topeşte! Sunt aşteptate temperaturi de 40 de grade! ANM a emis cod portocaliu de caniculă

Temperaturi de până la 40 de grade sunt aşteptate în vestul ţării! Motiv pentru care ANM a emis un cod portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Autospecială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt, în dotarea ISU Timiş! Investiţia e de aproximativ 800.000 de lei

Consiliul Județean Timiș cumpără o ambulanță specială destinată transportului persoanelor cu risc contagios înalt. Aceasta va intra în dotarea ISU Banat.

VIDEO: Revoltă lângă Timişoara! Părinţii copiilor cu dizabilităţi şi cu probleme financiare cer redeschiderea Centrului de Zi

Scandalul din comuna Dumbrăviţa, pe tema Centrului de Zi pare fără sfârşit, în contextul în care locaţia rămâne închisă, din cauză că nu mai are licenţă de funcţionare.

email: [email protected] | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.