Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Zeci de migranţi, descoperiţi de poliţiştii de frontieră! Erau ascunşi într-un camion, în compartimentul de marfă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un control de rutină, pe linia combaterii migraţiei ilegale, a scos la iveală un tir care transporta 68 de persoane, printre care şi 11 copii.

Camionul a fost găsit la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota.

CITEŞTE ŞI: Trei oameni încarceraţi! Intervenţie de salvare contracronometru, după un accident înfiorător

“În cursul nopţii de 06/07.01.2021, autorităţile de frontieră române şi maghiare din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II - Csanadpalota au desfășurat o acțiune pe linia migrației ilegale în zona de responsabilitate. Astfel, în perimetrul PTF Nădlac II, la aproximativ 20 de metri față de linia de frontieră, s-a observat că dintr-un automarfar care staționa în parcarea adiacentă coborau mai multe persoane”, transmite Poliţia de Frontieră.

Agenţii au făcut imediat, verificări amănunţite şi au descoperit, ascunse, în compartimentul de marfă, şi alte persoane.

În total, erau 68 de migranţi din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt: 57 de adulţi cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani şi 11 copii  cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

CITEŞTE ŞI: Tânărul de 18 ani, dispărut înainte de Revelion, găsit mort! Polițiștii au început o anchetă

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

 

 

Ultima modificare Joi, 07 Ianuarie 2021 13:17

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login