Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Visteon, lider în dezvoltare software pentru industria automotive, se extinde!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cele mai noi tehnologii, inclusiv vehicule noi, realizate de compania Visteon au fost astăzi prezentate la Timișoara.

Totul în cadrul unui mini-tech show cu tehnologii lansate  pentru clienți precum Mercedes și BMW. Compania Visteon este singurul furnizor Tier-1 din industria automotive, iar anul trecut a deschis un centru de dezvoltare a produselor în Timișoara.

Visteon este o companie de tehnologie globală, care se ocupă de proiectarea și producția produselor electronice inovative pentru majoritatea constructorilor auto globali. Visteon este leader în furnizarea de clustere de instrumente, ecrane, sisteme audio, dispozitive de control SmartCore™ și platforme de conducere autonome DriveCore™.

De asemenea, Visteon oferă soluții integrate de multimedia și soluții pentru conexiune smartphone pentru industria automotive globală.

Cu sediul în Van Buren Township, Michigan, Visteon are aproximativ 10.000 de angajați în peste 40 de centre din 18 țări.

Activitatea centrului de la Timișoara este orientată în principal pe dezvoltarea de software pentru produse electronice avansate – inclusiv clustere digitale, ecrane pentru informații și entertainment – și sprijină dezvoltarea de noi tehnlogii pentru sistemele de conducere auto conectate și autonome. Biroul din Timișoara funcționează ca parte din centrul european Visteon, care include de asemenea birourile de dezvoltare din Germania, Bulgaria, Franța și Marea Britanie. 

Printre clienții Visteon se numără: BMW, Mercedes, Porsche, PSA și Jaguar Land Rover.

Centrul de tehnologie Visteon din Timișoara are competențele necesare pentru a transforma solicitările clienților în soluții testate pregătite pentru a fi dezvoltate pentru producția de masă. Visteon Corporation, singura companie de automotive specializată exclusiv pe proiectarea și producția de componente electronice de bord, a deschis la începutul anului la Timișoara un nou centru de dezvoltare de 5.000 mp în Timișoara, la ISHO Offices. Până în 2020, centrul tehnologic de la Timișoara va avea 400 de profesioniști specializați într-o serie de discipline precum software, tehnologie și automotive.

Ultima modificare Vineri, 14 Iunie 2019 16:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Administrație

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Continuă scandalul Timişoara Capitală Culturală Europeană! Roxana Iliescu, fost vicepreşedinte CJT, îi acuză pe cei de la Asociaţie că nu au depus niciun proiect cultural

Vestea că Timişoara ar putea pierde mult râvnitul titlu de capitală culturală europeană i-a pus pe jar atât pe oamenii de rând, cât şi pe autorităţile publice şi centrale.

Detalii

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

Secretarul de stat, Ion Ardeal Ieremia, despre retragerea titlului de capitală culturală europeană: Sunt lucruri spuse la supărare

După atacul dur al consilierului suedez, Cristoph Torch, care a atras atenţia că Timişoara riscă să piardă titlul de capital culturală europeană, a venit reacţia secretarului de stat, Ion Ardeal Ieremia.

Detalii

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Pericol pentru Timişoara! Titlul de capitală culturală europeană riscă să fie pierdut!

Semnal de alarmă tras de suedezul Cris Torch, care a coordonat echipa artistică a Asociaţiei Timişoara Capitală Cultural Europeană!

Detalii

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login