Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video scandalos! Cum sunt transportaţi românii, care intră în ţară, prin vama Nădlac?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zeci de oameni, înghesuiţi într-un autocar, care îi duce către centrele de carantină din judeţele de domiciliu.

Acestea sunt condiţiile în care sunt transportaţi românii care intră în ţară.

CITEŞTE ŞI: Aveţi întrebări pentru preşedintele Consiliului Judeţean Timiş? În această seară, sunteţi invitaţi la audienţe on line

La punctul de trecere a frontierei Nădlac, ei sunt triaţi şi preluaţi de microbuze şi autocare şi duşi spre judeţele de domiciliu.

Oamenii sunt revoltaţi şi spun că, de cele mai multe ori, sunt înghesuiţi în aceste mijloace de transport, fără a fi respectate regulile de distanţare socială.

O femeie a filmat totul şi a postat imaginile pe internet, iar reacţia autorităţilor arădene nu a întârziat să apară.

“Domnul prefect al judeţului Arad, Gheorghe Stoian, cunoaşte problema, a luat legătura cu domnul chestor de Poliţie, Bondar Marin din cadrul ITPF Oradea, de asemenea a luat legătura cu Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei şi cu Direcţia de Sănătate Publică a judeţului Arad,dând dispoziţie să nu se mai permită accesul în autocar, al unui număr de oameni peste capacitatea autocarului. Aceste autocare sunt puse la dispoziţia persoanelor care intră pe jos, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac 1, de către DSP Arad”, a declarat Lucian Cozma, purtătorul de cuvânt al Prefecturii Arad.

CITEŞTE ŞI:

 

 

1 comentariu

  • Ioan

    Sunt mai mult decat jenanteca sa nu spun nesimtite pretentiile acestor conationali. De ce se intorc acum in plina pandemie ? Unde au fost pana acum ? Pe banii nostrii, nu ai lor, gresala MAJORA a autoritatilor au pretentii .... Eu stau de 2 luni in casa si statul acesta la care am cotizat aproape 40 de ani nu m-a ajutat cu nimic. AM STAT IN CASA ... Lor le platim insotitori -politie si jandarmi, carantina cu servicii complete, inclusiv paza, teste COVId ... Bolnav de cancer, am platit 400 lei pentru un test COVID.....

    Raportează Ioan Joi, 14 Mai 2020 09:10 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login