Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

VIDEO: Reacţia lui Marius Craina, după scandalul demiterii! În paralel, a fost declanşată o anchetă pentru a se afla cine a trimis ordinul de demitere, înainte de a fi înregistrat

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Demiterea lui Marius Craina din fruntea Spitalului Judeţean Timişoara a declanşat o anchetă la nivelul ministerului Sănătăţii.

Anunţul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al instituţiei, citat de jurnaliştii de la evz, iar controlul vizează modul în care ordinul privind demiterea a fost trimis pe whatsapp, înainte de a trece pe la Registratură.

CITEŞTE ŞI: Atenţie şoferi! Mai multe străzi se închid, pentru defilarea de 1 Decembrie!

“Ministrul Sănătății va dispune constituirea unei comisii de cercetare administrativă pentru a verifica atât cele semnalate de dvs, precum și alte aspecte considerate oportun de verificat pentru lămurirea întregii situații”, le-a transmis Oana Grigore, purtătorul de cuvânt al ministerului Sănătăţii, jurnaliştilor de la evz.

Verificările vin în contextul în care situaţia este una gravă: un document semnat de ministru, a ajuns în mâna unor terţe persoane, înainte de a primi număr de înregistare.

“Este cu totul şi cu totul neaşteptat modul în care s-a încercat să se facă această schimbare. Pentru că s-au gândit să facă un circ politic din această schimbare, au postat un act oficial al ministerului Sănătăţii, incomplet, nedatat, fără să aibă număr de ordine, pe whatsapp. Acest document a fost trimis de un coleg medic, altor medici ai Spitalului. Consider că a fost o abordare incorectă, laşă, a celor care au abordat această metodă”, a declarat managerul demis al Spitalului Judeţean Timişoara, Marius Craina.

Acesta mai spune că nu schimbarea l-a deranjat ci modul în care s-a întâmplat totul.

Asta mai ales în contextul în care, pe ordinul de demitere, nu este invocat niciun motiv. Nici măcar unul imaginar.

CITEŞTE ŞI: Vino să descoperi totul despre instaurarea Administrației Românești în Banat! Expoziţie de excepţie, la Muzeul Naţional al Banatului

“M-aş fi aşteptat, de la un coleg medic, să vină să purtăm o discuţie, să viziteze spitalul, să facem o evaluare a tuturor secţiilor din spital şi a întregii activităţi. Nu s-a întâmplat acest lucru, ceea ce din punctul meu de vedere ridică o mare problemă din punct de vedere moral în ceea ce priveşte această schimbare”, a mai spus Marius Craina.

 

 

 

1 comentariu

  • Popa Simona

    D-nul Craina uita cum a fost numit cum a preluat conducerea? După faptă și răsplată (*)

    Raportează Popa Simona Joi, 28 Noiembrie 2019 21:22 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login