Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Primarul Devei internat la Spitalul de Boli Infecţioase: Nu m-am gândit că se va ajunge aici

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În urmă cu foarte puţin timp liberalii din Deva care au fost infectaţi cu coronavirus au ajuns la Timişoara.

Primul a fost adus parlamentarul Lucian Heiuş, care fost transportat cu o ambulanţă obişnuită şi era îmbrăcat în haine de stradă, cu o mască de unică folosinţă, pe faţă.

CITEŞTE ŞI: Încă trei PNL-işti, confirmaţi cu coronavirus! Printre ei, fostul şef al Finanţelor din Timş şi primarul Devei

După puţin timp au ajuns la Spitalul de Boli Infecţioase şi primarul Devei şi city-managerul oraşului.

Cei doi au fost transportaţi cu o ambulanţă pentru victime multiple, tot fără izoleta, însă îmbrăcaţi în costume de protecţie şi cu măşti.

Heiuş, Oancea şi Davi au contractat virusul de la colegul lor de partid, Vergil Chiţac, care a fost diagnosticat ieri cu coronavirus.

"Sincer, nu m-am aşteptat ca testul să iasă pozitiv, dar aceasta este situaţia, m-am conformat şi mergem mai departe. Când am mers la şedinţă nu m-am gândit că se va ajunge aici. Nu m-am gândit la aşa ceva nici măcar ieri, după conferinţa de presă a domnului Ludovic Orban, care a anunţat că un coleg, senator de Constanţa, este pozitiv”, a declarat primarul municipiului Deva, Florin Oancea.

CITEŞTE ŞI: Explozie de îmbolnăviri! Graficul cazurilor de coronavirus actualizat în timp real!

 

Ultima modificare Duminică, 15 Martie 2020 09:10

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login