Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video: Incendiu devastator! O piaţă întreagă, mistuită de flăcări! Tonetele şi tarabele au fost făcute scrum

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

56 de pompieri s-au chinuit aproape trei ore să stingă flăcările violente care au izbucnit în miez de noapte şi care au cuprins o piaţă întreagă.

Este vorba despre hala agroalimentară din municipiul Oradea, iar apelul la 112 a fost dat de un martor, puţin după miezul nopţii.

CITEŞTE ŞI: Bătaie generală! Patru indivizi au bătut crunt trei bărbaţi şi au distrus o maşină!

„În momentul sosirii forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la nivelul întregii hale, pe o suprafață de aproximativ 1600 de metri pătrați. Pentru gestionarea operativă a evenimentului a fost crescută capacitatea operațională la nivelul Detașamentului 1 Oradea, fiind activată totodată grupa operativă a inspectoratului”, anunţă ISU Bihor.

Aproape trei ore, pompierii au acţionat cu șase autospeciale de lucru cu apă și spumă și trei autoscări pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru protecția unei alte hale situate în apropiere și a tarabelor din piață.

Incendiul a fost stins în jurul orei 04.30, însă echipajele acționează în continuare pentru căutarea eventualelor focare ascunse și înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Din fericire, nu s-au înregistrate victim, însă pagubele material sunt uriaşe.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Se închide circulația în zona centrală. Mijloacele de transport în comun vor avea trasee deviate

Au fost mistuite toate tonetele comercianţilor, tarabele şi marfa care era în interiorul halei.

Deocamdată nu se ştie de la ce a pornit incendiul, cauza fiind în curs de stabilire.

 

 

 

Ultima modificare Luni, 20 Iulie 2020 12:50

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login