Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Video de neînchipuit! Scene pe care nu credeam că le vom trăi vreodată: înmormântarea unei suspecte de coronavirus

Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Pandemia de coronavirus a schimbat complet modul de viaţă, activităţile zilnice şi chiar înmormânările, care au devenit atipice.

În primul rând s-a limitat drastic numărul celor care conduc pe ultimul drum, un om drag, având voie maximul 8 persoane.

Însă, când vine vorba despre persoane decedate care sunt suspecte sau confirmate cu COVID-19, regulile sunt mult mai stricte.

CITEŞTE ŞI: Crește numărul bolnavilor infectați cu COVID-19! Sunt în total 9.242 de cazuri până la această oră

inmorrmantare suspecta covid3

De teamă să nu se infecteze, angajaţii firmelor de pompe funebre îşi iau toate măsurile de precauţie, la fel şi preoţii.

Dovadă stau imaginile filmate astăzi, la înmomântarea unei femei din comuna Periam, judeţul Timiş.

Femeia a murit chiar în a doua zi de Paşte, la scurt timp după ce i-au fost recoltate atât ei, cât şi celorlalţi membri ai familiei, probe pentru COVID-19.

Totul după ce fiul bătrânei a fost depistat cu coronavirus, iar vineri a fost internat la Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

Până la sosirea rezultatelor, toate rudele sunt suspecte de infecţia cu COVID-19, inclusiv mama bărbatului confirmat, care a fost deja condusă pe ultimul drum.

inmorrmantare suspecta covid2

La înmormântare au participat însă, două câţiva membri ai familiei, cărora nu le-a fost impusă izolarea la domiciliu.

Sicriul a fost dus la groapă de angajaţii unei firme de pompe funebre, îmbrăcaţi în echipament de protecţie şi cu măşti şi ochelari care să îi ferească de viruşi.

La fel a fost echipat şi preotul din localitate, care a renunţat la straiele bisericeşti şi şi-a luat un costum special, pentru a oficia slujba de înmormântare.

CITEŞTE ŞI: Video: Doliu în rândul pompierilor, după ce un coleg a fost răpus de coronavirus! La ISU Timiş s-a ţinut un moment de reculegere

 

inmormantare

inmorrmantare suspecta covid3

 

 

 

 

Ultima modificare Marți, 21 Aprilie 2020 15:57

2 comentarii

 • Amalia

  Nu ati facut altceva decat sa deveniti mai penibili.Ce e asa senzational in acest reportaj? E rasu plansul ',cine va chemat la Periam?Ce ati prezentat o doamna in varsta care a murit dar nu se stie din ce cauza find doar suspecta de covid, o familie indurerata,un Sicriu.Rusine jurnalisti de duzina.

  Raportează Amalia Miercuri, 22 Aprilie 2020 18:37 Link la comentariu
 • Alf

  Ce naiba este de neînchipuit???
  Postați niște titluri de senzație, dar nimic altceva nu este senzațional...
  Ce tembel vă scrie articolele...

  Raportează Alf Marți, 21 Aprilie 2020 17:08 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login