Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vestea cea mai aşteptată! Primul vaccin din lume împotriva coronavirusului a fost creat!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La mai bine de 8 luni de la apariţia noului coronavirus, specialiştii au reuşit să dezvolte un prim vaccin care a trecut de toate testele.

Este anunţul făcut de Vladimir Putin în această dimineaţă, în cadrul unei videoconferinţe cu membrii Guvernului rus, transmisă în direct de unele posturi de televiziune.

CITEŞTE ŞI: Bunicuţ dispărut fără urmă! Familia se teme de ce este mai rău! L-ai văzut cumva?

“În această dimineaţă, pentru prima dată în lume, un vaccin contra noului coronavirus a fost înregistrat. Ştiu că este destul de eficient, că oferă o imunitate durabilă”, a anunţat Vladimir Putin, conform jurnaliştilor de la live.ru.

Preşedintele Rusiei a mai spus că uneia dintre fiicele sale i-a fost administrat deja acest vaccin, însă nu a oferit mai multe detalii.

Putin a accentuat însă faptul că antidotul pentru COVID-19 a trecut de toate testele şi că urmează să intre în producţia de masă, urmând ca vaccinarea să se facă voluntar.

Ministrul rus al Sănătăţii Mikhaïl Mourashko, a declarat că vaccinul va fi produs de Centrul Gamalei de epidemiologie şi de microbiologie, unde a fost realizat, precum şi de societatea Binnopharm.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii este însă rezervată în privinţa acestui subiect, anunţând că testarea unui astfel de vaccin durează luni întregi şi trebuie să parcurgă mai multe etape.

CITEŞTE ŞI: Număr uriaş de pacienţi cu coronavirus, în stare gravă, la terapie intensivă! Aproape 500 de oameni se zbat între viaţă şi moarte

 

 

 

 

 

Ultima modificare Marți, 11 August 2020 13:58

2 comentarii

 • Iuliean Hornet

  SC Shamanic Apothecary SRL
  a finalizat testele pentru produsul sau “ELLE OIL’S dvb”

  ELLE OIL’S dvb este confirmat, soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol.

  Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica – I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL’S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice – activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.

  Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia “ESSENTIAL OILS”
  Un flacon contine 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport inclus zona 1 (Romania).
  Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com
  ://youtu.be/0eL43sWkt9o

  Raportează Iuliean Hornet Miercuri, 12 August 2020 14:14 Link la comentariu
 • Nicoara Ovidiu

  Titlul mi se pare că reflectă o lipsă evidentă de cultură a postatorului.Sunt deja ''create'' cel puțin 165 de vaccinuri anti COVID-19. Acela rusesc a fost aprobat de autoritățile din Rusia, deși testele nu sunt finalizate. Pentru mai multe detalii jurnalistul se poate informa aici(deși m-aș fi așteptat să o faca singur!)https://sputnikvaccine.com/about-vaccine/

  Raportează Nicoara Ovidiu Miercuri, 12 August 2020 10:56 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login