Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vești mult așteptate! Se reiau zborile de pe Aeroportul din Timișoara spre și dinspre Hurgada-Egipt!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfârșitul de săptămână vine cu vești bune pentru turiștii din zona de vest a țării.

Se reiau zborurile charter de vacanță către o destinație exotică din Orientul Mijlociu, Hurghada – Egipt!

CITEȘTE ȘI: Meșteri populari și condeieri plugari din zona Banatul, la Muzeul Satului Bănățean, în acest sfârșit de săptămână

Începând de duminică, 30 august, operatorii de turism vor pune la dispoziția turiștilor curse charter de vacanță spre destinația Hurghada, cu decolare de pe aeroportul Timișoara.

Zborurile charter către Egipt vor fi operate de către compania aeriană Animawings, cu o frecvență pe săptămână, duminica. Aeronava aterizează la Timișoara la ora 13:40, urmând ca mai apoi să decoleze la ora 14:25 spre destinația Hurghada – unde va ajunge la ora 18:30.

Reluarea curselor charter de vacanță de pe aeroportul Timișoara către Hurghada – Egipt poate fi un moment oportun pentru pasagerii care și-au plănuit concediul în perioada următoare. Astfel, turiștii din zona de vest a țării au ocazia să își petreacă un sejur pe litoralul egiptean și să descopere istoria antică a lumii, chiar și după sezonul estival. Cu toate că ne aflăm într-o perioadă cu restricții de călătorie, plecarea în vacanță pe timp de pandemie este posibilă, atâta timp cât ținem cont de măsurile de siguranță ce se impun”, spune directorul aeroportului, Dorel GRĂDINARU.

CITEȘTE ȘI: Călin Dobra: ”Timișul ia viteză cu banii europeni”. Aproape 80 de milioane de euro, atrase de Consiliul Județean Timiș

Rereprezentanții AIT reamintesc pasagerilor faptul că planul măsurilor de protecție pentru a limita răspândirea noului coronavirus, în ceea ce privește tranzitarea aeroportului, îmbarcarea si debarcarea pasagerilor pe aeroportul Timișoara este publicat pe site-ul: www.aerotim.ro

Ultima modificare Vineri, 28 August 2020 10:08

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login