Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Vaporașele revin pe Bega, după aproape o lună de pauză!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tranportul public şi de agrement îşi va relua activitatea pe canalul Bega, începând cu data de 30 mai. 

Vaporașele nu au mai circulat în utima perioadă, din cauza lucrărilor la nodul hidrotenic de la Sânmihai, timp în care nivelul Begăi a fost scăzut. 

CITEȘTE ȘI: Doi copilaşi, intoxicaţi cu monoxid de carbon! Cauza: o centrală termică montată greşit

Astfel, de luni până vineri, în fiecare săptămână, vor cicula în regim de transport public (de la stația Sfânta Maria până la Uzina de Apă și retur), iar sâmbăta și duminica se vor bucura de plimbările pe Canalul Bega cei care preferă călătoriile de agrement (de la ponton Catedrală până la Parcul Copiilor și retur), în intervalul orar 11:00 - 21:00.

În ceea ce privește transportul public, graficele de circulație pot fi găsite în staţii şi pe site-ul oficial al societății: www.stpt.ro. 

În fiecare zi, navele care efectuează transportul pe Canalul Bega sunt dezinfectate, cu ajutorul dispozitivelor bactericide cu lumină ultravioletă UV-C tip tun de 440 W. Vaporaşele mai sunt dezinfectate de angajaţi ai S.T.P.T. şi cu cloramină şi dezinfectanţi. 

CITEŞTE ŞI: Cauza morţii studentei de 24 de ani! Avem primele rezultate ale necropsiei

Pe lângă obligativitatea purtării măştilor de protecţie şi a respectării distanţării fizice între călători, aceştia sunt rugaţi să se aşeze doar pe locurile ce vor fi marcate cu un semn vizibil de culoare verde, astfel încât să se păstreze distanța de minim 1,5 metri. 

Capacitatea maximă de încărcare pentru ambarcaţiuni va fi de 32 de locuri pentru călători, începând cu data de 30 mai.

Ultima modificare Joi, 28 Mai 2020 12:43

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login