Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

URMĂRIRE CA ÎN FILME! Un condamnat la închisoare a încercat să scape de Poliție

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Scene parcă desprinse din filme, noaptea trecută, din cauza unui condamnat care avea Poliția pe urmele sale.

Totul s-a întâmplat în județul Arad, între localitățile Mândruloc și Vladimirescu. O patrulă a poliției a făcut semn de oprire unui autoturism în care se aflau trei persoane, însă șoferul a demarat în trombă, sfidându-i pe oamenii legii. De aici a început o urmărire ca în filme, pe DN7. Oamenii legii au ajuns mașina fugară, însă șoferul a început să șicaneze mașina de Poliție, izbind-o pentru a se răsturna. 

Șoferul a avut ghinion, căci cel care s-a răsturnat cu mașina a fost chiar el. Când s-au văzut în șanț, cele trei persoane aflate în mașina urmărită au luat-o la goană.

Oamenii legii au tras mai multe focuri de avertisment, iar cei doi pasageri s-au predate. Șoferul, însă, a fugit mai departe. Avea și de ce, căci era un condamnat, care avea de ispășit doi ani de închisoare pentru furt.

Oamenii legii l-au prins câteva minute mai târziu, iar acum cazul a fost transferat la Tribunalul Arad.

Ultima modificare Joi, 01 Iunie 2017 13:02

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login