Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Un nou focar de infecţie cu COVID-19! 10 militari au fost confirmaţi cu coronavirus

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţie alarmantă, în rândul militarilor, care sunt şi ei în prima linie, în această luptă cu pandemia de coronavirus.

Zece colegi de-ai lor au fost confirmaţi cu COVID-19, după ce au fost testaţi.

CITEŞTE ŞI: Ultimul anunţ al primarului Timişoarei, privind obligativitatea de a purta măşti şi mănuşi, în spaţiile publice şi private

Militarii fac parte din Batalionului 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” din Arad, iar nouă dintre ei au fost deja internaţi în spital.

Unul dintre ei este în carantină acasă, iar reprezentanţii Armatei spun că starea tutor este una bună.

“La nivelul unității au fost luate măsurile prevăzute pentru aceste situații. A fost desfășurată ancheta epidemiologică de către o echipă medicală de la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, pentru identificarea contacților direcți ai militarilor infectați și izolarea acestora la domiciliu, conform procedurilor standard stabilite la nivel național. Pentru protecția personalului se efectuează în permanență dezinfectarea tehnicii și spațiilor de lucru și sunt aplicate măsurile individuale de protecție și prevenție”, anunţă cei de la Batalionul 191 Infanterie ,,Colonel Radu GOLESCU” din Arad.

CITEŞTE ŞI: Video de neînchipuit! Scene pe care nu credeam că le vom trăi vreodată: înmormântarea unei suspecte de coronavirus

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login