Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Ultimatum pentru centrele comerciale din Timişoara! Ce avertisment le transmite Primăria?

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Şedinţă de urgenţă, astăzi, la Primăra Timişoara, după ce mai mulţi oameni au reclamat grave încălcări ale legii, în zona centrelor comerciale din oraş.

Este vorba despre o practică la care au început din nou să recurgă administratorii marilor magazine, care blochează roţile maşinilor lăsate în parcare.

CITEŞTE ŞI: Se anunță haos în trafic! Se circulă cu restricții într-unul dintre cele mai aglomerate sensuri giratorii din Timișoara

În urma cu câţiva ani, de astfel de lucruri se ocupa firma Îngerii Galbeni, iar problema a fost tranşată în sala de judecată, unde magistraţii au stabilit că o astfel de activitate este ilegală.Acum o altă societate comercială recurge la această metodă de a scoate profit, iar situaţia a fost reclamată de mai multe persoane.În aceste condiţii, Primăria Timişoara trage un semnal de alarmă şi lansează un avertisment public către centrele comerciale care apelează la astfel de servicii.

Având în vedere cele semnalate somăm public centrele comerciale/supermarket-urile care practică blocarea roţilor autovehiculelor în parcările lor, parcări care nu au acces controlat, ca în termen de 24 de ore să renunţe la aceste practici. În caz de neconformare, Comisia de circulaţie îşi rezervă dreptul de a retrage avizele emise şi a proceda la începerea demersurilor legale pentru închiderea acceselor, precum şi de a sesiza Poliţia Română şi Parchetele competente”, transmite Primăria Timişoara.

CITEŞTE ŞI: Descinderi la Poliţie! Procurorii DIICOT au percheziţionat birourile Serviciului de Arme

De asemenea, reprezentanţii municipalităţii le cer timişorenilor care au fost victime ale acestei practici ilegale să sesizeze Poliţia.

Ultima modificare Miercuri, 04 Decembrie 2019 18:00

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login