Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Tramvaiele, autobuzele și troleibuzele vor circula după programul normal! Au fost ridicate restricțiile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au fost ridicate restricțiile asupra programului de circulație a mijloacelor de transport în comun din Timișoara.

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) va organiza fluxurile de călători astfel încât să se evite la maximum intersectatea/apropierea pasagerilor. 

CITEȘTE ȘI: Aproape 250 de oameni infectaţi cu COVID-19 se zbat între viaţă şi moarte, pe secţiile de terapie intensivă

STPT va continua spălarea şi dezinfectarea mijloacelor de transport cu ajutorul roboților cu ultraviolete, precum şi spălarea şi dezinfectarea staţiilor şi vecinătăților imediate. Totodată Societatea va asigura prezenţa şi funcţionalitatea în toate mijloacele sale de transport a dispozitivelor de dezinfecție a mâinilor.

Având în vedere dispoziţiile ultimei Ordonanţe militare, au loc, începând de astăzi, noi modificări în ceea ce priveşte programul mijloacelor de transport în comun. Mai exact, activitatea mijloacelor de transport în comun nu mai este suspendată în intervalele orare 08.00 – 11.00 sau 09.00 – 11.00, acestea urmând să circule şi dupăora 22.30. De asemenea, circulaţia tramvaielor de pe linia 6 a fost reluată”, transmit reprezentanții STPT.

STPT va instrui şoferii și  vatmanii asupra sarcinilor specifice pe care trebuie să le aibă începând de acum:

- intervenţia politicoasă, ori de câte ori este nevoie, pentru respectarea regulilor de urcare/coborâre instituite, respectiv a distanţelor dintre pasageri

- verificarea periodică a functionalităţii dispozitivelor de dezinfecţie a mâinilor şi, când este cazul, sesizarea echipelor de intervenţie

- monitorizarea stării de curăţenie în mijlocul de transport condus şi în staţii şi, când este cazul, sesizarea echipelor de intervenţie

- monitorizarea gradului de încărcare a mijlocului de transport condus şi, când este cazul, interzicerea urcării de noi pasageri.

CITEȘTE ȘI: Încă un val de decese provocate de coronavirus! Ultima raportare oficială

Ultima modificare Miercuri, 29 Aprilie 2020 14:48

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login