Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

TRAGEDIE! Două tinere din Arad au murit într-un cumplit accident de circulație

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Două familii din județul Arad trec printr-o dramă cumplită, după ce două tinere au murit într-un accident violent de circulație.

Tragedia s-a petrecut în Italia, acolo unde femeile de 30, respectiv 35 de ani, lucrau.

Se întorceau de la muncă, atunci când femeia aflată la volanul unui autoturism cu numele de Arad a pierdut controlul direcției de mers, cel mai probabil din cauza oboselii.

Mașina a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un zid de susținere, oprindu-se apoi într-un șanț de pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de violent, încât cele două tinere nu au mai avut nicio șansă. Au murit pe loc, iar pentru scoaterea trupurilor neînsuflețite din mașina distrusă, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare.

Acum, tragedia a ajuns și în atenția Asociației Legale pentru Apărarea Drepturilor Omului din Italia, care a început demersurile pentru a ajuta familiile celor două tinere să aducă acasă, la Arad, trupurile neînsuflețite.

Cele două femei au lăsat în urmă câte un copil minor.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login