Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Traficanți de carne vie, ridicați de mascați, la Timișoara! 12 persoane, duse la audieri!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O rețea din Timiș care se ocupa de trafic de persoane și proxenetism a fost destructurată de polițiști.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Timișoara, împreună cu procurorii DIICOT, au efectuat 4 percheziții domiciliare, la persoane bănuite de trafic de persoane și proxenetism.

Din cercetări a reieşit că 10 membri ai grupării infracţionale, cu vârste cuprinse între 25 şi 40 de ani, ar fi racolat și exploatat stradal mai multe victime, prin amenințare și violențe, în scopul însușirii sumelor de bani rezultate din prestarea de servicii sexuale.

Cei în cauză ar fi avut ca principală preocupare racolarea unor tinere, ce provin din familii dezorganizate sau cu probleme comportamentale din mediul rural, pe care le-ar fi transportat pe teritoriul României, în vederea exploatării sexuale a acestora, prin ameninţare, violenţă, abuz de autoritate sau profitând de imposibilitate acestora de a se apără sau de a-şi exprima liber voinţa.

12 persoane au fost conduse la sediul DIICOT Timișoara, la audieri. 

Doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ultima modificare Miercuri, 10 Martie 2021 13:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login