Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Timișul se promovează la București, în cadrul Târgului de Turism al României!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

”Banatul în spectacol! Rezervă-ți un loc la Timișoara 2021”! Acesta este titlul sub care se va promova Timișul în acest an la Târgul de Turism al României.

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului (APDT) Timiș se va afla în perioada 21-24 februarie 2019 la Romexpo București, într-un stand de promovare a turismului în județul Timiș în cadrul Târgulului de Turism al României, ediția de primăvară.

CITEȘTE ȘI: Abonamente gratuite la sală pentru cei 40 de elevi timișoreni care au participat la concursul Zero Robotics din SUA!

În cele patru zile ale târgului, alături de organizatori, în stand vor fi invitați ghizi și agenții de turism de incoming, instituții cu activitate în turism din vestul țării și vor avea loc mai multe activități menite să promoveze Timișoara, Timișul și Banatul.

Titlul promovării din acest an este  BANATUL ÎN SPECTACOL. Rezervă-ți loc la Timișoara 2021!  și face trimitere spre ofertele culturale ale orașului de pe Bega și Programul cultural al Asociației Timișoara 2021, spre experiențele pe care turiștii le pot trăi în regiune, de la cele culturale până la cele gastronomice.

Vom promova la București Programul cultural 2019 al Asociației Timișoara 2021 Capitală Europeană a Culturii, vom prezenta gastronomia bănățeană în cadrul a două evenimente intitulate Bucătăria ca spectacol și îi vom invita pe cei mai curioși în decorul în care meșterii olari din Țara Făgetului redau magia transformării lutului în obiecte pline de viață. În acest sens, alături de noi se vor afla olarul Ioan Briță din Dumbrava, care va derula activități interactive în stand și va oferi copiilor ocazia de a învăța tainele picturii pe lut, dar și gospodine din Margina, care vor recrea rețetele bunicilor, între care Turta cu foaia smicurată și Turta cu șolu. Vizitatorii standului vor avea ocazia să deguste răchia de Pietroasa și Margina alături de alte produse locale din zonă”, a spus Delia Barbu, directorul APDT Timiș.

CITEȘTE ȘI: [Foto] Mașină cuprinsă de flăcări, în mers! Șoferița a reușit să iasă la timp

Târgul de Turism al Tomâniei se va desfășura în perioada 21-24 februarie la Romexpo, București.

Ultima modificare Vineri, 15 Februarie 2019 15:58

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login