Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Teroarea semănată de clanul Boncu la Timişoara! Poliţia încearcă să dea de urma victimelor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ani de zile, reţeaua infracţională condusă de temutul interlop, Lucian Boncu, a terorizat oraşul.

După ce procurorii DIICOT au destructurat gruparea şi au audiat zeci de martori şi suspecţi, au ieşit la ivală detalii absolut şocant despre actele de o violenţă extremă la care recurgeau membrii reţelei.

CITEŞTE ŞI: Au început pregătirile pentru Târgul de Crăciun, de la Timișoara! Holograf va cânta în deschidere

Un exemplu îl reprezintă cazul unui bucureştean care a fost sechestrat, bătut timp de 5 ore, dezbrăcat de la jumătate în jos şi ameninţat că va fi violat.

Conform unor surse judiciare, acesta nu este însă un caz izolat, doar că multe dintre victimele clanului de interlopi nu au îndrăznit să depună plângere.

Şi asta pentru că fie au fost ameninţaţi, fie şantajaţi, chiar de către membrii reţelei conduse de Lucian Boncu.

Tocmai de aceea, anchetatorii fac apel la toţi cei care au avut de suferit de-a lungul timpului, din cauza acestor indivizi, să reclame situaţiile prin care au trecut.

“Cetățenii, care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofițer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (I.P.J Timiș) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT de pe strada Martin Luther nr.2”, transmite IPJ Timiş.

CITEŞTE ŞI: Păsările și fluturii nopții pun stăpânire pe Muzeul Naţional din Timişoara! Ce surprize pregătesc reprezentanţii instituţiei?

Gruparea condusă de Lucian Boncu este vizată de două dosare penale instrumentate de DIICOT Timişoara: unul de trafic de cocaină şi unul deschis pentru acte de violenţă şi şantaj.

Şapte suspecţi au fost arestaţi preventiv pe o perioadă de 30 de zile şi chiar dacă aceştia au contestat măsura, magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara au menţinut-o.

Aceştia sunt acuzaţi de șantaj, lovire și alte violențe, lipsire de libertate, tâlhărie și cămătărie.

Pe aceeaşi temă:

Poliţişti din IPJ Timiş, legături strânse cu interlopii! Cum îi ajutau agenţii, pe traficanţii de cocaină şi bătăuşii din oraş?

[Video] Ionuț Nasleu, audiat de procurorii DIICOT, alături de mai mulţi interlopi şi traficanţi de cocaină din Timişoara!

Caz şocant în Timişoara! Un bărbat a fost sechestrat, bătut ore în şir şi ameninţat cu perversiuni sexuale, de şase interlopi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login