Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sute de șoferi amendați pe șoselele din Timiș, în acest sfârșit de săptămână! 32 de conducători auto au rămas fără permis

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pesste 360 de șoferi amendați, în acest sfârșit de săptămână, în Timiș, iar 32 dintre ei au rămas și fără permisul de conducere.

Poliţiştii rutieri au acţionat, în weekend, pe raza întregului judeţ, pentru prevenirea şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, poliţiştii au constatat o infracțiune și au aplicat 369 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 154 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Totodată au fost reţinute 32 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost retrase 13 certificate de înmatriculare.

În săptămâna, care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Ultima modificare Luni, 27 Iulie 2020 12:32

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login