Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Slujbă religioasă, oprită de polițiști! O biserică dintr-o localitate din Timiș ținea slujbe, fără a respecta recomandările autorităților

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii timișeni au întrerupt o slujbă care se ținea în interiorul unei biserici, deși acest lucru este interzis în contextul actual.

CITEȘTE ȘI: Vești bune de la Timișoara! Aici s-au vindecat, până acum, 47 de persoane depistate cu coronavirus

Pastorul Bisericii Penticostale din Bethausen a ignorat recomandările autoritățile, și a chemat oamenii la slujbă.

40 de persoane s-au încumetat să meargă, însă polițiștii au intervenit și le-a cerut enoriașilor să părăsească biserica.

Pastorul a fost amendat cu 300 de lei, pentru nerespectarea Ordonanței Militare.

În data de 22 martie a.c., poliţiştii de pe raza Secţiei 10 Poliţie Rurală Făget s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la Biserica din localitatea Bethausen, se desfăşoară o slujbă religioasă la care participă aproximativ 40 de persoane.  Din verificările efectuate s-a constatat ca organizatorul slujbei, este un bărbat in varsta de 39 de ani. Având în vedere aceste aspecte, persoanelor prezente li s-a pus în vedere obligaţia de a respecta prevederile Ordonanței Militare nr. 1/2020 cu privire la adunările publice şi li s-a solicitat să părăsească de îndată incinta bisericii. De asemenea, s-a procedat la sancționarea contravențională a organizatorului, conform art. 2 din Ordonanța Militară nr. 1/2020”, spune Alexandra Petrovici, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Încă un deces din cauza coronavirusului, în România!

Toate activitățile în biserici au fost suspendate. Slujbele religioase pot fi organizate în exteriorul bisericilor, iar credincioșii trebuie să stea la o distanță de 1,5 metri unu față de celalat.

Ultima modificare Duminică, 22 Martie 2020 14:39

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login