Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Sirieni, la graniţa de vest a României! Au fost capturaţi de poliţiştii de frontieră

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a dat alarma în zona Sânnicolau Mare, după ce poliţiştii de frontieră au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere cu termoviziune, un grup de persoane.

Acestea au coborât dintr-o maşină, pe drumul care leagă localităţile Cherstur şi Beba Veche şi s-au îndreptat pe jos, spre graniţa cu Ungaria.

CITEŞTE ŞI: Retim anunţă înfiinţarea a patru puncte de colectare gratuită a deșeurilor voluminoase, vegetale și din construcții

„Imediat, poliţiştii de frontieră au declanşat o acţiune specifică, în urma căreia au depistat, în apropierea graniţei cu statul vecin, pe direcţia localităţii Beba Veche, şase cetățeni străini, patru adulţi şi doi minori. În acelaşi timp, în zonă l-au reţinut şi pe şoferul autoturismului, acesta fiind un cetăţean irakian în vârstă de 23 de ani, rezident în România. Persoanele în cauză au fost preluate şi transportate la sediul Poliţiei de Frontieră, pentru cercetări”, transmite Poliţia de Frontieră Timişoara.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că grupul este format din cetăţeni sirieni, adulţii au vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, iar cei doi copii sunt în vârstă de doi ani fiecare.

Cetăţenii sirieni, solicitanţi de azil în ţara noastră, au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei, cu ajutorul cetăţeanului irakian.

CITEŞTE ŞI: Pregătiri intense, la Timişoara, pentru Crăciunul pe rit vechi! Sârbii vor aprinde mâine badnjak-ul

Acum, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat faţă de cetăţenii sirieni.

De asemenea, cetăţeanul irakian este cercetat pentru trafic de migranţi, el fiind deja reţinut pentru 24 de ore.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login