Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Se reiau probele practice pentru obținerea permisului de conducere! Programările se fac din 2 iunie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere va reîncepe din data de 2 iunie, cu programarea la proba practică.

Ordinea programării se face după următoarele criterii:

- În prima etapă se vor programa candidații ale căror dosare de examinare pentru proba practică au expirat în perioada 17.03.2020 - 17.05.2020, inclusiv.  

- În a doua etapă candidații care au fost programați pentru susținerea probei practice în perioada în care această probă a fost suspendată, cu excepția celor deja programați în prima etapă, vor fi reprogramați automat.

Dosarele de examinare se preiau prin reprezentanții școlilor de șoferi. 

Data programării va fi comunicată școlilor de șoferi pentru proprii candidați, iar datele corespunzătoare vor fi postate pe site-ul Instituției Prefectului, la secțiunea Servicii Publice Comunitare, candidații fiind îndrumați să se adreseze școlilor de conducători auto unde au urmat cursul de pregătire practică.

La prezentarea la proba practică, toți candidații să respecte indicațiile primite de la reprezentanții școlilor de șoferi și de către examinatori pentru a fi respectate măsurile de protecție impuse pentru prevenirea sau apariția cazurilor de infectare cu COVID-19.

La locul de întâlnire comunicat candidaților pentru susținerea probei practice, vor avea acces numai candidații și instructorii auto, cu respectarea regulilor de distanțare socială.

Candidații și martorii trebuie să poarte echipamente de protecție, pe toată durata de desfășurare a probei (obligatoriu măști de protecție, opțional mănuși).

Programarea la proba teoretică va începe cel mai probabil de la data de 15 iunie.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login