Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scene de coşmar! Bătrânică bătută şi jefuită în propria casă, de patru bărbaţi mascaţi

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 78 de ani a trăit cel mai negru coşmar, când, în toiul nopţii, mai mulţi indivizi au dat buzna în locuinţa ei.

S-a întâmplat în Pecica, judeţul Arad, unde bărbaţii au lovit-o pe bătrână şi i-au furat mai multe lucruri de valoare.

CITEŞTE ŞI: O nouă premieră naţională, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara! Bolnavii de coronavirus, nu mai sunt expuşi la iradiere, pentru examinarea pulmonară

Când a scăpat din mâinile agresorilor, femeia i-a anunţat pe oamenii legii, care au începu timediat o anchetă în acest caz.
În scurt timp, au reuşit să îi identifice pe indivizi şi au descins la locuinţele lor.

„În urma perchezițiilor efectuate au fost descoperite și indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor mai multe bunuri (scule, drujbe, mașini de găurit, fierăstraie pendulare, etc) susceptibile a proveni din comiterea de infracțiuni, precum și cantitatea de 2980 de petarde, deținute fără drept”, anunţă IPJ Timiş.

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 34 de ani, au fost duşi la audieri, iar după ce vor răspunde întrebărilor anchetatorilor, împotriva lor vor fi luate măsurile legale care se impun.

Ei sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată, infracţiune care presupune ani grei de puşcărie.

CITEŞTE ŞI: Începe o nouă campanie trimestrială de colectare a deşeurilor periculoase în zona 1 Timiş

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login