Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Scandal sexual, la mănăstire! Un homosexual a făcut publice discuţiile explicite, pe care le-a purtat cu un slujitor al Domnului

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un nou scandal cu tentă sexuală zguduie Biserica Ortodoxă, după ce un homosexual a dat în vileg comportamentul unuia dintre slujitorii Domnului.

Bărbatul, care nu şi-a ascuns niciodată înclinaţiile sexuale, i-a căzut cu tronc lui Justinian Tibil, stareţ la mănăstirea Teiuş, din apropierea Caransebeşului.

CITEŞTE ŞI: Șantiere de amploare, în primăvară! Vor începe lucrările de lărgire a drumului spre autostradă prin Dumbrăvița și a drumului ce leagă Timișoara de Moșnița

Acesta din urmă a lăsat deoparte orice măsură de precauţie şi a purtat discuţii pe şleau, cu proaspăta cucerire.

I-a mărturisit, în mai multe mesaje, extrem de explicite, că îi place de el, şi că ar vrea să întreţină relaţii sexuale cu el.

Ba chiar a mers mai departe şi i-a şi detaliat anumite lucruri pe care le-ar face.

Jurnaliştii de la expressdebanat.ro au publicat o serie de printscreen-uri ale acestor conversaţii din care reiese clar comportamentul deviant al stareţului.

“Fără să mă laud, dar te rog să  mă crezi că o persoană matură, care mai arată şi bine, ca tine, mă excită aşa de tare, încât aş face sex o noapte întreagă (…) Dacă vrei să verificăm, ne vedem într-o vineri, închidem uşa şi mai ieşim luni”, i-a scris stareţul, bărbatului care face parte din comunitate gay.

Întreaga poveste a ajuns şi la urechile mai marilor din Episcopia Caransebeşului, care au demarat o anchetă, până la finalizarea căreia, părintele Justinian Tibil a fost suspendat.

CITEŞTE ŞI: Carnagiu pe autostradă, în apropiere de vama Nădlac! 7 oameni au murit pe loc! Printre victime, şi o familie de români

 

 

2 comentarii

 • Valentin

  Nu ma mira nimic părintelui ai plăcea si nu este singurul sa fim seriosi eu il cunosc pe părinte personal asa ca nu ma mira nimiv

  Raportează Valentin Joi, 14 Noiembrie 2019 12:59 Link la comentariu
 • florin

  Sunt foarte curios sa stiu cine este acel homosexual dclarat si ''frumusel'' care ia cazut cu tronc ? de ce nimeni nu pune poxe cu el ? sau macar sa ii faca public numele ?

  Raportează florin Duminică, 03 Noiembrie 2019 18:45 Link la comentariu

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

 • 1
 • 2
 • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login