Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Saga Terminator continuă cu Dark Fate, al șaselea film al seriei! De acum rulează la Cinema Shopping City Timișoara

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A salvat lumea in Terminator 2 și a distrus Skynet, iar acum revine să pună umărul la salvarea unei tinere ce ar putea salva lumea.

Terminator Dark Fate o readuce în franciză pe Sarah Connor, cea care in ”Terminator: Judgement day” reușea să salveze lumea. Odată cu acel eveniment, Connor schimbă viitorul, iar evenimentele din episoadele 3, 4 si 5 ale seriei nu au avut loc niciodată.

Și dacă Sarah este în viață, John Connor a fost ucis de modelul T-800. Acum luptătoarea Sarah își unește forțele cu un alt terminator venit din viitor să o protejeze pe tânăra Daniela Ramos, cea care urmează să devină lidera rezistenței împotriva mașinilor. Cele două au în față un nou model de terminator, Rev 9, o combinație între mașinăria interpretată în prima serie de Schwarzeneggers și cea din “Judgement day” jucată de Robert Patrick.

Connor și terminatorul denumit Grace își dau seama că ele două nu sunt de ajuns pentru a o proteja pe Ramos și pleacă în cautarea unui luptator cu ceva mai multă experiență.

Surprizele din film vă lăsăm pe dumneavoastră să le descoperiți. Vă mai spunem doar că regizor este Tim Miller, iar de scenariu s-a ocupat James Cameron. În rolurile principale sunt Linda Hamilton, MacKenzie Davis, Gabriel Luna, Natalia Reyes și Arnold Scwarzenegger, însă cu siguranță veți descoperi și alte elemente care leagă această pelicula de primele două ale seriei.

Terminator Dark Fate îl puteți vedea la Cinema City din Shopping City Timișoara în format IMAX.

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login