Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

RETIM și ADID Timiș anunţă modificarea tarifelor de colectare a deşeurilor în Zona 0 a judeţului Timiş!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

RETIM Ecologic Service și ADID Timiș informează toți utilizatorii serviciului de salubrizare din Zona 0 a județului Timiș, că vor fi modificate tarifele de colectare a deșeurilor municipale.

CITEȘTE ȘI: Un bărbat din Timiș, cercetat penal pentru că nu a respectat măsura izolării și a fugit și din centrul de carantină!

Modificarea tarifelor este determinată de creşterea costurilor de tratare a deşeurilor în cadrul DDN Ghizela (creşterea costurilor de mediu), de creşterea cuantumului salariului minim pe economie, precum şi  de actualizarea cu indicele preţurilor de consum.

Propunerea de modificare a tarifelor unice  pe categorii de utilizatori şi a tarifelor diferenţiate pentru colectarea şi transportul deşeurilor municipale şi a deşeurilor similare a fost avizată favorabil de către Consiliul Director al ADID Timiș în data de de 03.06.2020, noile tarife urmând a fi adoptate de către autoritățile deliberative a unităților administrativ-teritoriale din Zona 0 de colectare a județului Timiș, precum și de AGA ADID, în vederea aplicării acestora”, transmit reprezentanții Retim.

CITEȘTE ȘI: Înfiorător! Un bărbat s-a aruncat în gol, de faţă cu poliţiştii şi medicii! Martor a fost şi un copil!

Localităţile care aparţin Zonei 0 a judeţului Timiş sunt următoarele: Balinţ, Bara, Belinţ, Bogda, Boldur, Brestovăţ, Buziaş, Chevereşu Mare, Coşteiu, Criciova, Darova, Găvojdia, Ghizela, Lugoj, Nădrag, Niţchidorf, Racoviţa, Recaş, Sacoşu Turcesc, Secaş, Ştiuca, Topolovăţu Mare, Victor Vlad Delamarina.

Tarifele aplicabile vor fi:

tarife

Ultima modificare Vineri, 05 Iunie 2020 15:46

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login