Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Primele termoscannere au ajuns în Timiș! Aparatele vor fi trimise la frontiere, dar și la Aeroport!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primele opt termoscannere, cumpărate de Consiliul Județean, au ajuns în Timiș.

CITEȘTE ȘI: FOTO S-a instaurat panica la Timișoara! Oamenii iau cu asalt farmaciile și fac cozi, pentru a-și cumpăra medicamente!

Aparatele vor ajunge de urgență în zonele de graniță terestre, dar și la Aeroportul Timișoara.

Consiliul Județean Timiș a cumpărat 11 termoscannere, care să vină în sprijinul celor care fac controale la frontierele din județ. Până acum opt au fost deja livrate de firma căreia i-a fost atribuit contractul. 

Echipamentele sunt foarte performante. Au infraroșu și capacitatea de a transmite imagini termice detaliate, astfel că persoanele care prezintă creșteri ale temperaturii corporale pot fi ușor identificate”, spune președintele CJ Timiș, Călin Dobra. 

CITEȘTE ȘI: Noi cazuri de coronavirus! Numărul bolnavilor a ajuns la 64! Şase pacienţi au fost aduşi în această dimineaţă, la Timişoara

Ultima modificare Vineri, 13 Martie 2020 10:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login