Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected]ro | Publicitate: 0731 028 626

Preşedintele CJ Timiş, Călin Dobra, cere Guvernului să plafoneze preţul măştilor de protecţie la valoarea lor din decembrie 2019!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, cere Guvernului să plafoneze preţul măştilor de protecţie la valoarea lor din decembrie anul trecut, în contexul obligativității purtării acestora.

CITEȘTE ȘI: Vestea mult aşteptată! Când vom putea circula, fără declaraţiile pe proprie răspundere?

Călin Dobra a scris pe Facebook ca măştile au devenit marfă de lux, iar românii sunt obligaţi să le cumpere. Liderul CJT a mai spus că se aşteaptă ca, odată cu obligativitatea purtării măştilor, preţul acestora să crească din nou.

Măștile de protecție au devenit marfă de lux. Au prețuri pe care nimeni nu credea că le vom vedea vreodată. Din păcate, boala a creat premisele perfecte pentru speculă și a activat setea de profit a unor producători sau comercianți. Panica și haosul legislativ au permis apariția unor adaosuri fantasmagorice. Solicit public Guvernului plafonarea prețului măștilor la valoarea din decembrie 2019! Această măsură trebuie luată cât încă există starea de urgență și avem în continuare cadrul legal pentru acest lucru. Acum, măștile devin obligatorii și în Timișoara și mă aștept ca prețul lor să crească din nou. Obligativitatea purtării echipamentelor de protecție va rămâne în vigoare și după 15 mai, iar în aceste condiții este absolut necesar să asigurăm oamenilor acces neîngrădit la un produs pe care statul NE OBLIGĂ să îl cumpărăm. Cetățenii trebuie să cumpere măști la PREȚUL LOR REAL și nu la cel stabilit de bișnițarii apăruți în pandemie”, spune președintele CJT, Călin Dobra.

CITEŞTE ŞI: Bilanțul oficial anunțat de autorități: 9.710 de cazuri de coronavirus, 508 morți și 2.406 vindecați

La Timisoara toţi cei care se află în spaţii publice închise şi în mijloace de transport în comun, trebuie sa poarte măşti de protecţie şi mănuşi. Primarul Nicolae Robu spune ca va exista o perioadă de graţie de  3 zile în care nu se vor aplica amenzi

Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 11:12

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login