Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Potop de amenzi, după ce poliştii au descoperit în trafic sute de şoferi beţi şi vitezomani

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A fost un weekend aglomerat pentru poliţiştii de la Rutieră, care au efectuat razii în trafic, şi plin de ghinion pentru şoferii traşi pe dreapta.

În judeţul Bihor, au fost depistaţi 317 conducători auto care au ignorat prevederile legale şi care au primit amenzi.

CITEŞTE ŞI: Video fabulous! Cum au sărbătorit fanii UTA, promovarea echipei, în Liga 1?

Cele mai multe sancţiuni, 210, au fost acordate pentru viteza excesivă, iar alţi 29 de şoferi au primit amendă sau avertisment, pentru că nu purtau centura de siguranţă.

Alţi cinci conducători auto erau beţi, în momentul în care au fost testaţi de oamenii legii.

Nu au scăpat de sancţiuni nici bicicliştii.

“Au fost sancționați trei bicicliști, trei conducători auto au fost sancționați pentru lipsa inspecției tehnice periodice, trei sancțiuni au fost aplicate pentru folosirea telefonului mobil la volan fără sistemul de tip ”mâini libere”, au fost sancționate şase depășiri neregulamentare, iar 58 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere”, transmite IPJ Bihor.

În total, oamenii legii din Bihor au aplicat în acest weekend, 317 sancţiuni, iar valoarea totală a amenzilor se ridică la     119.700 de lei.

CITEŞTE ŞI: Decizie de ultimă oră, la Timişoara! Programul teraselor revine la normal! Hotărârea de ieri a fost revocată

„Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut 25 de permise de conducere. De asemenea, au fost reţinute șapte certificate de înmatriculare, au fost constatate 17 infracțiuni și 11 tamponări”, mai anunţă IPJ Bihor.

 

 

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login