Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Polițiștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun pentru o zi! Au dus cadouri unor familii greu încercate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Polițiștii au devenit ajutoarele lui Moș Crăciun, pentru o familie greu încercată care a rămas fără casă încă de anul trecut.

CITEȘTE ȘI: Modificări în programul curselor de pasageri, în perioada sărbătorilor de iarnă, pe Aeroportul din Timișoara!

Polițiștii hunedoreni, impresionați de drama unei familii din satul Lunca, din comuna Băița, a cărei casă a fost devastată de două incendii, produse în aceeași zi, la câteva ore distanță unul de celălalt, în cursul anului trecut, au hotărât să pună mână de la mână pentru a ajuta familia năpăstuită. 

Mai exact, în urma celor două incendii, familia, cu o fetiță în vârstă de doi ani și nouă luni, a rămas sub cerul liber, în pragul sărbătorilor de iarnă.Din fericire, în momentul tragediei nimeni din familie nu a fost acasă, însă cei doi tineri şi fetița lor au rămas doar cu câteva haine. 

Cei trei locuiesc în momentul de faţă, într-o cabană improvizată, în condiţii precare, în localitatea Almașu Sec, lângă Deva.

Aici, mama în vârstă de doar 28 de ani şi fetiţa sa au primit vizita „ajutoarelor cu epoleţi” ai lui Moş Crăciun.

Poliţiştii hunedoreni au dorit să ofere, în acest mod, o rază de speranţă familiei greu-încercate. Pe lângă alimente de primă necesitate, dulciuri, jucării şi haine, aceştia au oferit familiei şi o sumă de bani, necesară refacerii locuției afectate de flăcări”, transmit reprezentanții IPJ Hunedoara. 

Nu este prima dată când polițiștii ajută acesta familie. Ei au făcut un gest asemănător şi anul trecut, la scurt timp de la producerea incendiului. Tot azi, polițiștii hunedoreni au oferit cadouri (alimente, dulciuri, produse de igienă) și altor două familii din comuna Băiţa, care trăiesc în condiții precare. 

CITEȘTE ȘI: Milioane de țigări de contrabandă, alcool, bani și arme, confiscate de la contrabandiștii din vestul țării! Au avut loc 34 de percheziții

Acțiunile umanitare ale polițiștilor vor continua şi în perioada următoare.

Ultima modificare Miercuri, 18 Decembrie 2019 16:49

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login