Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Poate să vină zăpada! Consiliul Județean a rezolvat problema din zona Făgetului. A găsit o firmă care să facă deszăpezirea

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Județean Timiș a găsit înlocuitor pentru firma de deszăpezire cu activitatea suspendată de instanță.

CITEȘTE ȘI: Spitalizare ca în filme! Opt saloane din Clinica pentru copii au fost renovate şi dotate la cele mai noi standarde

În acest moment CJ Timiș are încheiate contracte de deszăpezire pentru toate cele șase zone din Timiș. Problema apărută chiar în prag de iarnă în zona Făget și-a găsit rezolvarea, un nou contract fiind semnat în 2 decembrie. Firma care avea în sarcină acea zonă are suspendată activitatea pe o perioadă trei luni, printr-o sentință judecătorească. Astfel, până pe 15 martie 2020, deszăpezirea drumurilor județene din jurul Făgetului va fi asigurată de societatea comercială AXO UTIL SRL.

Am rezolvat rapid problema generată de suspendarea activității firmei cu care eram sub contract în zona Făgetului, cea mai mare dintre cele șase. Am fost contratimp. Vestea suspendării a venit în prag de iarnă, când firmele de deszăpezire, în mod normal, își fac stocurile și își pun la punct utilajele. Iată că i-am dat de capăt, am găsit o nouă firmă, care zilele acestea își face aprovizionările necesare”, spune președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Noul contract are o sumă maximă estimată de 3.5 milioane lei, bani ce vor putea fi decontați în funcție de nivelul precipitaților. Angajamentul în cauză fiind unul limitat, Consiliul Județean lucrează deja la licitația pentru un contract cadru pe mai mulți ani, care să intre în vigoare iarna viitoare.

CITEȘTE ȘI: Timișorenii pot folosi gratuit în continuare cele patru puncte de colectare a deșeurilor din oraș

Rețeaua de drumuri județene, administrată de către CJ Timiș, se ridică la aproape 1.300 de km de șosele, activitatea de deszăpezire fiind împărțită după cum urmează:
- zona I - Sânnicolau Mare - SC GROUP DCM SRL;

- zona II - Pișchia - SC MNG TRANS SRL;

- zona III - Gătaia - SC AXELA CONSTRUCŢII SRL;

- zona IV - Buziaș - SC TREDECO HOLDING SRL;

- zona V - Bethausen - SC COMPACT PRODUCT SRL LUGOJ;

- zona VI - Făget - SC AXO UTIL SRL.

Numărul de telefon la care se pot obține informații despre starea drumurilor județene pe perioada iernii este 0731.540.965.

Ultima modificare Joi, 05 Decembrie 2019 11:30

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login