Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Peste 3.000 de decese, pe fondul infectării cu coronavirus! Este şi cel mai mare număr de pacienţi care se zbat între viaţă şi moarte

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Au trecut aproape 25 de săptămâni de la debutul epidemiei de coronavirus în ţara noastră, iar în tot acest timp, numărul cazurilor a crescut într-un ritm alarmant.

Avem deja, conform ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică, 71.194 de cazuri.

Dintre acestea, 733 au fost confirmate de ieri până astăzi, interval în care au fost efectuate doar 6.390 de teste.

Din păcate, vorbim şi despre 38 de persoane care au fost diagnosticate cu coronavirus şi care, în ultimelle 24 de ore au murit din cauza complicaţiilor provocate de COVID-19.

Astfel că, în total, numărul deceselor a ajuns la 3.029.

Vestea bună este că 32.759 de persoane s-au vindecat deja şi au fost externate din spitale, în timp ce alte 8.072 au fost lăsate acasă, după 10 zile, fiind asimptomatice.

În acest moment, mai sunt internaţi în spitalele din România, 7.472 de pacienţi, dintre care 497, în stare gravă, pe secţiile de terapie intensivă.

 

 

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login